Net olarak belirtiyorum sizinle daha önce çalışmadım bu nedenle sadece fikirlerimi ve önyargılarımı paylaşıyorum umarımla anlayış ile karşılarsınız.
Çok sık aynı pozisyonda ilan veren firmalara hep önyargılı davranmışımdır. Bana uygun olduğuna inansam bile çoğuna görüşmeye gitmemişimdir ya da başvuru yapmadan okuyup geçmişimdir veya randevu aldıktan sonra farkedersem kabul edemeyeceği rakam söyleyip iş görüşmesinden teşekkür ederek ayrılmışımdır.
Bu kadar sık çalışan değiştirmenizin nedeni nedir yada çalışanlar neden sebat etmiyorlar? Ortada bir sorun var gibi algı oluşuyor.
Bir önceki ilanınızdan alıntıdır.
Çok iş arayan insan var emin olabilirsiniz fakat kimse bu kadar sık çalışan değişen yerde zor durumda kalmadıkça çalışmak istemez.
İyi çalışmalar dilerim.
hocam merhaba , cok sik calisan degistirmiyoruz , yani ilanlari o yuzden vermiyorum aksine calisan sayimizi arttiriyorum. yani 5 sene once 1 kisi ile ciktim, ilk ilanda 1 kisi aldim sonra 1 kiside daha derken su anda yaklasik 12 calisanimiz var. evet ayrilanlar oldu 4-5 senede ama birisi yurt disinda daha iyi bir teklif aldi o yuzden oraya gitti, diger arkadas universite okumaya karar verdi bizimle 1 sene calisinca. onun disin 4-5 yil once baslayipda hala calisan arkadaslari nsayisi bir hayli fazla. su anda ekibi 20 kisiye ulastirmayi dusunuyorum, o yuzden pek cok yerde ilani gorursunuz. gecen ilanda264 kisi basvurdu , bunlarin herhalde 250 si ile telefonda yada mail ile geri donus sagladim. ama ilan php laravel isi diye belirtiyorum, adam .net ci o bile ise basvuruyor, onlarada donuyorum. sabah birisi cv yolladi yazilim uzmani diye, dedim bu uzmani bir ariyayim, madem uzman aramamak olmaz, ne framework biliyor, ne rest biliyor , ona bile donus sagliyorum, laravel ogren tekrar goruselim diyorum kendini hazir hissettiginde.
suphenizi anliyorum, bende ilk gorusmesinde hep su soruyu sorarim bu yeni bir pozisyonmu yoksa mevcut birisinin yerinimi dolduracagim diye , ama bizim sirketimiz surekli buyuyor o yuzden ekibi genisletmek istiyorum