FurkanAkman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açık artırma bitmeden kafasına göre silemez, forum kurallarına göre sana vermek zorunda yoksa hesabı banlanır.
Şikayet açtım hocam, banlansın artık yeri yok zaten böylelerinin forumda bence.

Amojunn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam siz teklif vermişsiniz verdiğiniz tekliften ürün sizindir mod. Bu konu hakkında işlem yapsın direk banlanma sebebidir insanlatri açık arttirma diye kandiracaksin sonra fiyat taban fiyatında kalınca sileceksin yok öyle dünya böyle şeyler duyunca siteye olan güvenim kalmiyor
Hocam bana kalmasa bile gelecek başkası yorum yapacak belki ona kalacak, bana kalmasada olur bir açık arttırma konusu bitmeden nasıl siliniyor onu anlayamıyorum ben.

Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikayetimvar konusu açın hallolur. Böyle çakallara göz yummamak lazım ve böylelerinini forumdan kalıcı banlanması lazım. Bunu yapan şahıs ************** da yapar,sahtecilik de.
Şikayet ettim hocam, umarım güzel bir ceza alır.

mrtykc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikâyet var kategorisine acicaksin konuyu dostum. Ilgilenir modlar şablona göre ac.
Açtım hocam, beklemedeyiz.

grknaks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sıkıntı yok hocam halleder mod.ler hızlı bir şekilde. Açık arttırmadakini veremese bile en kötü hesabı banlanır bu da tüm R10 camiasının katkısına olur.
Vallaha öyle hocam, aklım almıyor nasıl böyle olayların içine düşünüyoruz.

ASametYildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 250tl masraf ile açtığım siteyi açıkarttırma ile 1tl teklife verdiğimi bilirim. Satıcı mecbur size vermek zorunda. Sonuçta açık arttırma bir risk işidir. 1tl teklif de gelir 1.000tl teklif de. Burası ciddi bir platform, açıkarttırma kuralına uyan her teklife mecburen ürünü veya hizmeti vermek zorunda.
Açık arttırmanın mantığı budur hocam, bunu çok düşünüyorsanda başlangıç tutarını tatmin olacağın seviyede tutarsın bu kadar basit.

Psyduck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekran görünütüsünü burda paylaşın hocam. Kanıt dursun.
Şikayet konusuna eklendi hocam ekran görüntüsü.

GrafikLazim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben sanki gördüm o konuyu hocam bende teklif verecektim ama kilitlenmişti. 1 teklif gelip kilitlenme olmuştu. Belki aynı konudan bahsediyoruzdur.
Hocam valla bilmiyorum, şikayet açtım oradan bakabilirsin.