Arkadaşlar merhaba bilgi ve birikimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum youtube de daha ön plana çıkmak istiyorsanız bunları denemenizde fayda var umarım işinize yarar.

1- Öncelikle youtube başlıklarınızı büyük harflerle kullanmak yada vurgulanacak kelimenin büyük olması dikkat çekecektir o yüzden büyük harfler kullanmayı tercih edin.

2- Açıklama kısımlarının ilk 3 yada 4 satırı youtube için önemlidir. Bu satırları iyi değerlendirerek çektiğiniz video ile alakalı yazılar yazın bu yazının içine cümle bütünlüğünü bozmadan anahtar kelime tarzında kelimeler yerleştirin.
Etiket oluşturun demiyorum cümle içinde anahtar kelime bu ayrıntıya dikkat edin. Bazı arkadaşlar etiketleri kopyalayıp açıklamayada ekliyor spam yersiniz.

3- Etiketleri küçük harflerle yazın. Etiket seçiminde arama motorlarını tercih edin en çok aranan kelimeleri kullanın konuyla alakalı diğer popüler video etiketlerini incelemenizde fayda var. Konu dışına çıkmayın alakasız etiket hem sizi geriye götürür hem kanalınızın askıya alınmasına neden olur.

4 - Kapak fotoğrafları çok önemli insanların dikkatini çekebilecek resimler seçin bu resimlerin üzerini fazla yazılarla doldurmayın.

5 - Alt yazı ve çeviriler eklerseniz videonuzun değeri daha çok artacaktır.
Yabancı kitlelerede erişebilirsiniz.

6 - Kanal resmini, kanal etiketlerini boş bırakmayın.

7 - Abone sayınız az ise gizlemenizde fayda var bazı zamanlarda videonuzu izleyen insanlar abone sayınızı azımsayıp abone olmuyabiliyor.

8 - Son olarakta bıkmadan usanmadan haftada düzenli günler içerisinde sabırla içerik üretin. Sonrası geliyor zaten.

Birde 8 yıla yakın oldu youtubenin ilk para kazanmaya açıldığı zamanları hatırlıyorum zamanında anonim olarak özgün olmayan içeriklerden para kazandım. Bir çok kanalım kapatıldı. Tüm tecrübelerimi sizinle paylaştım. Umarım işinize yarar unutmadan yeni özgün içeriklerle yeni bi kanal açtım buraya bir video bırakıyorum beğenip abone olursanız sevinirim buraya kadar okuyan herkese teşekkür ederim 😊

https://youtu.be/VsJMIvAU08M