Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neil patel'in anlattıklarının dışında bilgi ise çok güzel olur. Genel geçer bilgiler ise artık gına geldi. Google algoriması üzerine bir yazı olabilir zevkle dinler/izleriz ama lütfen söze makalelerinizi güzel seçin, farklı olsun google kaliteli makaleleri sever diye başlanırsa bununla alakalı sanırım 1 milyon tane makale var Benim bildiğim içinde makale dahi olmayan icinde ssadece resim olup populer aramalarında ilk sayfada 2-3 sırada olan siteler var
Merhaba , yorumlarınız için teşekkürler bir tek bu mesajdan alıntılayarak başlayayım cevap vermeye.

3 - Neil Patel bu ara ubersuggesti tanıtmak için inanılmaz asılıyor video olayına en ufak bir şeyi bile büyütebiliyor. Genelde Neil Patel genel geçerbilgi veriyor. Çünkü onun genelde şöyle böyle yapın dediği şeyler sağlam bir yapının üzerinde ki ufak nüanslar. Sağlam yapıyı anlatmıyor

2- Çok uzun videolar yapmak istemiyorum zaten maksimum 10-15 dakika sürecek 1 konuyu anlatmak ve tam anlatmak istiyorum. Örnek olarak : Wordpress Hızlandırma ama tam anlamıyla.

1- Bence keyifli olabilir. Güzel şeyler anlatabileceğime inanıyorum. Spesifik bir konu verirseniz onun hakkında video oluşturmak isterim o yüzden önerilerinize açığım arkadaşlar.