7 - 8 aydir kullaniyorum tecrubelerimi paylasiyorum.
proyu pc ye kurdum her hesapta 570 takip yolluyorum spama yakalanmadim 40 /50 gundur. 3 hesap ayni anda kasiyorum.

[Programa 6 hesap girdiniz 20 /30 dk sonra ip den dolayi spama dusebilirsiniz isterseniz takip suresini 2/3 dakika yapin. Onemi yok
[2 acik hesaplardan bir tanesi telefon onayina düssün yine programda butun hesaplar spama dusecektir.
[3 askıda kalan takip isteklerini geri cekin
[4 hesabin engelli olup olmadini web browserde acip takip yollayin 5/6 kisiye takip ettiginizde supheli islem yazisi geliyorsa instagrama bildiri gecin genelde engel yiyen hesaplar 2 gun icinde acilmiyor artik.
Programa 10 gunde girip deneseniz direk ilk takipde spam olarak log gozukecektir

pazar gunleri 20 / 30 hesap kasiyorum problem yasayan arkadaslar icin 23 / 33 saniye arasi takip yolluyorum 10 islemde 77 saniye bekletiyorum. Mobil icin calisma baslatildigini gordum mobilde suanda browser acip bu islemleri yaparsa program %95 spamdan kurtulur herkez.

NOT : önceden programda hesap takip engeline takildiginda hicbirsey yapamiyorduk ama mobilde ayni hesaba girince takip begeni vs yapabiliyorduk benimde anlamadigim nokta bu bilgisi olan aydinlatabilir paylasmak iyidir