Estağfirullah, yapıcı olduktan sonra her türlü yorum kabulümdür.
İçeriğine dikkat etmeden her türlü yayını yapıyorlar mı? Tabiki şu anki dünyadaki Türk düşmanlığını düşündüğümüzde Netflix'ten böyle bir şey beklemek saçmalık olur . Ancak ben bunu hazmedemiyorum.
Tepkisiz kalıp hiç ses çıkarmayan toplumlar yokolmaya mahkumlardır. Tepki vermeyenlerin ne yazıkki sürüden farkı kalmaz. Olumlu yada olumsuz tepki insanoğlunun doğasında vardır. Önemli olan yapıcı olmak ve gerçekleri görebilmek adına ve objektif olabilmek için real bir pencereden bakmak gerekiyor. Yönlendirilen yada algı operasyonlarına maruz kalan insanlar ne yazıkki istenilen kadar tepki verebilir.
Ben iletişim fakültesi mezunuyum kardeşim, algı operasyonunu iyi tanırım.
Film nedir kurgu nedir anlamak lazım.
Midnight Express gibi siyasi amaçlarla yapılmış kara propogandaya hepimiz tepki veririz.
Ama bir filmde Türk seri katil var diye netflix mi iptal edeceksin?
Türkler çok onurlu çok sevgi dolu şefkat dolu adamlar Türklerden seri katil çıkmaz diye mi tepki göstereceksin?
Buna art direction yani sanat yönetimi denir.
Adamın Türk olduğunu vurgulamak için Türk olduğunu belirtecek öğeler koymuşlar, duvara ne asacaklardı Türkiye ile alakalı resimler yerine metallice posterleri mi?
Netflix dizilerinde 10 bin tane seri katil çıkıyor içlerinden bir tane Türk çıkmış buna mı tepki göstereceksin?
Bunlar olgun tavırlar olgun tepkiler değil.
Forumun %90 ı sanal kartla bedava izliyor zaten. Bedava üyelikleri iptal ettir herkese =)))