Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seversiniz veya sevmezsiniz, haz edersiniz veya etmezsiniz.. Herkesin kendisine kalmış. Fakat;

Yiğidi öldür hakkını yeme, bazılarının çekememezliği hasetliği nedir bilmiyorum ama Tahsin abi adam gibi adam, bir insan hakkında "tırla gezmeye çıkmış, hava alıp gelecek" gibi espriler yapmadan önce kendinizi sorgulayın sonra bunları demeye yüzünüz veya samimiyetiniz varsa dersiniz. İnsanların hayata karşı sevinçleriyle, yaptıkları işle dalga geçmek ne zaman moda oldu anlamıyorum.

Foruma hem ticaret hemde kavramsal olarak bir katkısı olmayanlar almış eline çekirdeği nasıl boş yaparım, nasıl saçma komik espriler yaparak komik olmaya çalışırım çabasına girmiş..
Kendimi sorguladım, eee ne olmuş?

Bakın konuyu net anlayın beyler. Bu forumun sahibi Tahsin değil, adamlığına laf eden yok hareketlerine laf eden var. İstanbul buluşmasında Coşkun hoşgeldiniz diye masaları gezmez iken adam tek tek tüm masaları gezip hoşgeldiniz, hoşgeldiniz bir eksiğiniz, isteğiniz var mı diyor. Bu adamlık değildir, ne olduğunu anlayan anladı. Forum adını kullanarak iş yaptırmaya çalıştıkları, diğer işler v.s v.s de cabası.

Çekirdeğim bitti, foruma ne katkısı olmuş bi göster hele.