Site adresi: Pm ile .com uzantlı
Açık arttırma başlangıç fiyatı: 200TL
Açık arttırma bitiş tarihi: +48 saat
Minimum Arttırma: 5TL
Hemen Al Fiyatı: teklif

Teklif verip vazgeçen arkadaşlara - itraderhakkımı kullanırım
Sitenin aylık getirisi: Günlük 2 tl (eski adsense hesabında aylık 50 60 tl+ idi)
Sitenin açılış tarihi: 2018 ocak
Kategori, sitenin içeriği nedir: Ek gelir
Günlük hit sayısı: 50+
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: güzelhost ta reseller var devrederim.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Wp - Özel Tema
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Site ile uğraşamıyorum.Siteyi r10 üzerinden bir arkadaştan almıştım. Uğraşamıyacagım hiç bir şekilde ilgi alanımda olmadıgı için satmak istiyorum.

Arkadaşın açtıgı ilandaki bilgileri kullanarak devam ediyorum.
Selamlar, elimde bulunan en son içeriğini 28.11.2018 de girdiğim ek gelir sitem var. Zamanın da 2018 senesinde bu siteden aylık 450-500 tl net gelir elde ediyordum. Organik kendi büyüyen aynı zaman da instagram da popürleşip oradan dahi ziyaretçi çeken bir siteydi. Fakat ilgilenemiyorum. Domain ismi, site içerikleri, facebook sayfası ve aylık gelirine paralel bir fiyat koydum. Site ile ilgilenilmesi dahilinde gerçekten büyüme potansiyeli olan bir durumdadır.
Özellikleri
Alan adı 2020 şubat ayına kadar uzatılmıştır.
37 özgün yorum bulunmaktadır. Min. 300-350 kelime.
Yayınlanmış 402 yorum, bekleyen 1913 yorum bulunmaktadır.
2500 Beğenili facebook sayfası var hepsi tamamen organik ve kendi kendine büyüyor hiç paylaşım yok. İstatistikleri aşağıdadır.
Sitenin seo, cache ve benzeri bütün ayarları yapılıdır. Sadece içerik girişi gerekiyor.
Gelir raporları > Aylık - Haziran 1 - Haziran 2 - Temmuz 1 - Temmuz 2
EYLÜL
Not: Son ay gelir düşüşünün sebebi host kaynaklıdır. Site ile hiç ilgilenmiyorum meğer ssl bitmiş. İnsanlar siteye giremiyormuş. Analysticte görünüyor zaten.
Analystic raporları > Ziyaretçi - Site İçeriği
Facebook raporları > Sayfa Beğeni
Not: Tüm gelir ve istatistik bilgilerinin mayıstan başlamasının sebebi eski ortağımla kullandığımız analystic ve adsense hesabına bağlıydı. Yollarımız ayrılınca kendi hesaplarıma taşıdım geçmiş veri bu yüzden yoktur. BGBM değeri çok yüksek bir sektördür. Günlük sadece 1k hitle inanın aylık çok güzel meblağlar kazanılabilir.
Site ile ilgili tüm bilgileri verdiğimi düşünüyorum. 0 dan başlamak istemeyenler hatta üstüne bir miktar geliri olması avantajı ile iyi bir başlangıç sunacaktır site.