Haklısınız da, bir site sahibi olarak duruma en üstten tepki vermeniz biraz ilginç olmuş bizlerce.
Örnek vermek gerekirse benim de 2 milyon+ üyeli platformum var, platform içerisinde kendi platformumu karalayanlar dahi var.
Lakin ben site sahibi olarak cezalandırma yapmıyorum, farklı görüşler veya farklı tepkiler her yerden gelebilir.
Burada da bir konu açılmış ve reklam var denilmiş.
Asıl nokta şu, karşı tarafın üslubu yanlış olabilir, ama anlattığı bir geribildirim var.
Platform sahipleri olarak geribildirimleri dikkate almamız ve değer vermemiz gerekir, asıl anlatılmak istenen şeyleri anlamamız gerekir.
Burada takınılacak şey bence üslup olmamalı, sonuçta büyük platformlar yöneten bireyler isek eğer ben de siz de bu tip şeylerde üsluba değil de konuya odaklanmamız gerekir.
Çünkü bu platformu kullanan her kullanıcı belki birbirinden bağımsız milyon tane farklılıkta yaşam tarzına sahip.
Dediğim gibi büyük işler yaparken asıl nokta üsluba bakmak değil, anlatılana/geribildirimlere odaklanmaktır.
Her ne kadar üslup kötü dahi olsa konuya yönetim olarak yardımcı veya açıklayıcı bir yorum yazıp konu kilitlenebilirdi.
Demek isterdim ki;
Amma velakin; Türkiye'de kimse iyi dilden anlamaz.