Merhabalar arkadaşlar,
+200-250 civarı pin to pin sürekli cron çalıştıran içerik çeken siteler için sunucu alınacaktır.
Bu kadar fazla siteyi dedicated,vps,vds hangisi kaldırır bilemedim ama siteler sorunsuz çalışacak yavaşlık olmayacak tekliflerinizi bekliyorum.Plesk panel olmasını istiyorum.
Bu konu üzerinden vereceğiniz önerileri taahüt olarak sayacağım arkadaşlar.
Sunucuyu alırım sonrasında sitelerde sorun yaşarsam ödediğim ücreti geri talep ederim.Belirttiğim şartlara uyması gerekiyor
Merhaba
Herşeyden önce pin to pin en büyük tamamlıyıcı resim sayısı çok olduğundan dolayı m2 dir m2 olmayan sunucu sorun yaşamanız muhtemeldir.
vds sunucularımızda 80 100 site barındığan arkadaşlar mevcut
200 300 tl yerine 2 3 4 adet vds alıp 2 3 4 ye bölmeniz sizin hem kar hemde daha sağlıklı olur.
denemek isterseniz ücretsiz olarak vds teslim edebiliriz.
R10 en çok pin to pin vds satan 170 + olumlu yoruma sahibiyiz.
hocam şimdi daha önce çok sorun yaşadım adam geliyor sistemi biliyor 200 site kaldırır diyo 30-40 sitede sunucu çöküyor bunun için yazdım.Sunucu ve hosting sahipleri bu işte bilgili olan insanlar zaten ne tarz bir sunucu özelliklerinin yeterli olacağını aşşağı yukarı tahmin edebilir.Demek istediğim gelir 200 kaldırır der 300 veririz 50 sitede sunucu yavaşlar
sata disk olmasından dolayı çöküyor efendim
pin to pin olay erişim süresidir erşim süresi ne kadar düşerse o kadar site kurabilirsiniz.
isterseniz 900 tl sunucu alın gene çöker . sata ssd sata disk bunlar aynıdır.
ayrıca güzel bir söz vardır
Hiç bir zaman bütün yumurtaları tek sepete koymayın diye
iyi forumlar.