angelicmoon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklamlar hayatımızın her yerinde ve çok baymıyor mu sizce de ? Ben telefondan youtube da video izlerken 25 dakikalık videoda 8-16 arası reklam izliyorum ve telefonu kırasım geliyor. Adam da çıkmış burada neden reklam az diyor..
Arkadaş ironi yapmıştı ama neyse...

Ayrıca reklamlar diğer platformlarla kıyaslanınca fazla değil. Bu durumda biraz empati kurmak gerekiyor. Yapılan bir yatırım var bu forum için ve ister istemez zarar edilmek istenmiyor. Ayrıca reklamların bu kadar göze batmasının sebebi sanırım yapılan değişikliklerin tek seferde yapılması. Eğer zamana yayılarak yapılmış olsaydı bu kadar göze batmazdı diye düşünüyorum.

Bazı arkadaşlar konuyu açan arkadaşı eleştirmiş. Üslubu yanlış olabilir daha güzel bir şekilde rahatsızlığını dile getirebilirdi. Fakat unutmamalıyız ki bir şeyleri eleştirmezsek eğer ortada bir hata varsa bu düzelmez. Evet hepimiz bu forumu seviyoruz, buradan ekmek yiyoruz ama eleştiren kişilerin de fikirlerine saygı duyulması gerekiyor. Herkesin doğrusu, görüşü farkı olabilir. Burada önemli olan şey saygı ve üslup olmalı.