phpbot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğer tekrar imkan olursa bana pm atabilirmisiniz ? bende macbook almak istiyorum.daha uyguna gelecekse ordan birisine aldırmak isterim.
Tamam Hocam imkanım olursa söylerim
kaanst adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnşallah bende 13 incini alacağım hocam. Şahane bir dizüstü piyasada rakibinin pek fazla olmadığını söyleyebilirim. Güle güle kullanın. Silver mı yoksa Gray rengini mi tavsiye edersiniz?
Valla Hocam daha kutuya açamadım öyle duruyor çocuk var rahat bırakmıyor açınca bakarım hangisi daha iyi
edelweiss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam. Ben de 4 gün önce Ebay’den ikinci el bi 15 inç MacBook satın aldim. Montana’daki adresime yarin ulaşacak. Mint Condition (bal dök yala) yazıyordu ama bakalım ne çıkacak ABD’de MacBook fiyatları inanılmaz yüksek malum. İnsanlar da bu nedenle daha çok ikinci ele yöneliyorlar. 4000 dolara 2003-2005 model arası iyi bir araç alınabilir 😀
Aynen öyle Hocam oradakiler ablama o kadar para nasıl veriyor dediler 😂😂
delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşkem benimde olsa 😂😂😂 şaka şaka Allah nazarlardan korusun.

Bende 2010 pro ile başlayıp 2015 retinaya kadar çıktım bakalım müşterisi var satınca 2017 düşünüyorum

Güle güle kullanın, inanın bende alsam sıfır olarak aynı sevinci yaşardım.

Bu arada yurtdışı garanti konusunu iyi araştırın sıkıntı çıkartıyorlar.
Teşekkürler Hocam yurt dışı garanti yok maalesef bişey olursa Amerika ya gidecek PC en kötü
mustafaafat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hayırlı olsun hocam. Bir sorum olacak bende geçtiğimiz günlerde şu modeli satın aldım amazon.com üzerinden

Arkadaşın eline ulaşmış bilgisayar kutusunu açmış kontrol amaçlı bilgisayarın dış jealitini ve klavye ile ekran arasındaki ince malzeme yokmuş. Arkadaş sağına soluna falan bakmış herhangi bir parmak izi falan yok bilgisayar ikinci el değil yani. Zaten amazon.com üzerinden bizzat amazonun sattığı ürünü aldım ikinci el gelme olasılığı yok. Son dakikaya kaldığımız için arkadaş iade edip yenisini isteyemedi o şekilde getirecek bana. Bu konuyla alakalı bir bilginiz var mı?

Düzenleme : Bu linkten satın aldım. Amazon tarafından satılan resmi Apple ürünü.
Teşekkürler Hocam o konu da bilgim yok ya
Amxmodx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok şanslısın hayırlı olsun
Teşekkürler Hocam biraz şanslıyım
Leuqme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gule gule kullanin kulaklik satilik mi hocam
Teşekkürler Hocam iyi fiyat gelirse satabilirim daha açmadım kutusunu