yassara61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam kardeş
Hiç iyi bir durum değil bence reklamlarını kaldır
Analytics ile raporları kontrol et. Site trafiğini incele(t)
Ara ara ekle sitene reklam ve dene.
hocam site trafiğini sürekli kontrol ediyorum. normalde anormal bir durum yok. yani site hiti ve to oranı yerinde. sadece adsense panelde böyle gözüküyor.

hllzn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
reklam kodları başka bir sitede olabilir mi? önceden kalmış vs. çünkü eskiden site onaylatma diye bir şey yoktu adsensede. aynı reklam kodlarını istediğin kadar sitede kullanabiliyordun
tek site var hocam. zaten adsenseyi bu site sayesinde aldım. başka site ekil değil.

hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam reklamları kaldırmanızı tavsiye ederim TO anormal bir şekilde çok yüksek. Adsense hesabınızı kapatılabilir bu yüzden
hocam dediğim gibi normalde hit-to ya baktığımda herşey yerli yerinde, yani standart oranlarda.
sadece panelde neden böyle gözüktüğünü anlayamadım.
adsense ilk onaylandığında ve reklamları eklediğimde sadece 2 gün normal gözüktü. onun haricinde 3 aydır böyle. mail ve paneli kontrol ediyorum herhangi bir ihlal veya geri bildirim yok. herşey normal gözükğyor. ama neden böyle gözüktüğünü hala anlayamadım.
En garibi de şu, sayfa görüntüleme 3, reklam tıklama 9. yani olmayan reklam nasıl tıklanıyor. sadece gösterilen rakamlarda problem olduğunu düşünüyorum. ancak neden böyle dediğim gibi anlayamadım.