hakanergun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bende aynı durum ama farklı silah ruhsatı alacaktım 5 sene önceki durum karşıma çıktı kaldım Allah yardımcın olsun sistemde kalıyor hocam
Hocam başka hastahane ikamet etttiğin hastahanenin kayıtlarını göremediği için problem olmuyor dediler içerideki bir çalışan söylemişti bunu bana ama polisliğe gireceğim o yüzden belirli bir tedaviden belirli bir süre sonra hiçbir problem olmadığı zaman iyileşti sayılıp kayıtlar sildirilebiliyormuş yani hukuksal yollarla yapılabiliyormuş.

fatii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Psikolojik sorunları olan biri eğer tedavi görmüşse bunlar kayıt altına almışsa bir çok meslekte çalışamaz. Okb yani obsesif kompülsif bozukluk anksiyete bozukluğu olan kişiler genelde saplantılı kişiler olduğu için bu tanı daha önce konmuş kişiler örnek öğretmen olamıyor. Ve bunun gibi bir çok kamusal alanda çalıştırılmıyor malesef.
Hastalığınız tanı konduğu zaman dereceside önemlidir.
Hocam ta 2013 2014 yıllarında uzun bir zaman geçti ama bu problemlere bu tanıyı koyması çok sıkıntı oldu. Devlet hastahanesi doktorlarının birçoğu (hepsini kastetmiyorum) afedersiniz insanlarla konuşup problemini çözmek yerine ota b*ka ilaç yazarsa işte bu insanların da geleceği böyle kararıyor.