tunatun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir konumda yaptığım bir iş ile 10k $ kazandığımı bir süre ara verdiğimi bu yaptığım işi belli kişilerle hazır olduğumda tekrar yapmaya başlayacağım dedim sonuç pm üstüne pm geliyordu pm kutumda boş yer kalmıyordu

aradan zaman geçti aynı konuyu güncelledim başlayacağımı belirttiğim konumda düzenleme yaptım 10k$ kazandıgımı vs cezbedici yerleri sildim başlıyoruz ilgilenen pm atsın dedim bu konu hakkında gelen pm kutusu 0 10k$ kazandığımı belirttiğim yazıyı koysam tekrar pm kutum dolacak

Not :sonuç adam bulamadım bu konudan sonra kimse pm atmasın iş için vazgeçtim
Tunatun konunu açtıktan sonra özelden pm olarak yazdım. Ancak sen yazılanları okuduktan sonra herhangi bir cevap yazmadın. Cevap yazmadığın için sana cevapta yazamadım. En azından nezaketen de olsa kısa bir cevap yazsaydın iyi olurdu. Ancak sen burada konu açınca bende buradan yazmak istedim. aradan zaman geçti aynı konuyu güncelledim diyorsun. İnsanlar senin ne zaman konu ile ilgileneceğini ve güncelleme yapacağını nereden bilsinler. Benim gibi diğer insanların da pm lerini görüp okuyup cevap yazmazsan pm nasıl atabilirler ? Bende senin bu nezaketsiz tutumundan dolayı vazgeçtim. İyi akşamlar.