BOZKANGAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@tolgasen; mesaimi isterim
Bu uyarı sonrası yapmanız gerekenler şifrenizi değiştirmek ve hesabınızı 24 saat sadece telefondan normal kullanıcı gibi kullanmanızdır. Eğer uyarı sonrası direkt takip, beğeni gibi işlemleri yaparsanız bu sefer 3 günlük tüm işlemlerinizi engelleyecektir. Hiç bir yerden, Instagramın mobil uygulaması dahil seri takip, beğeni, yorum işlemi yapmayın.

Ayrıca hesaplarınızı sık sık dinlendirmeniz son zamanlarda yapılan güncellemeler için önemlidir. Hesaplarınızı 24 saatten az olmamak şartı ile hafta içerisinde mutlaka dinlendirin.

Arkadaşlar ben kendim 4 gün hiç instafly kullanmadım 1 aydır aktif kullanıyorum ben 1 işlem yapınca 900 saniye beklet yapıyorum hiç takılmıyor süreleri uzatın işlemleri azaltın yani 5 işlemden sonra 900 saniye beklemesin 1 işlemden sonra 1000 saniye beklesin sonra işlem yapsın. Mesela beğenenleri takip et 250-500 saniye yapın takipedenleri takip et 500-1000 saniye yapın 1000-2000 saniye yapın diğerlerini vs..
Hocam ben lokasyon bazlı beğenme yaptırıyorum. Bunun için bir ayarınız var mıdır çok teşekkür edeirm değerli bilgilerini paylaştığın için