Bugün biriyle konuştum bana alt yapıyı ve sistemi anlattı bana toz pembe geldi amma abimle konuşun okey derse girelim dedim sistem chip üzerineymiş tabanı facebooktan sağlanıyormuş falan filan işte sonra abime anlattım abimde net kazandıran sisteme seni neden ortak etsin dedi ama benim içimde kaldı işte çünkü malzemeyi çok kolay alabilirim pclerini yani olsun dedim abime ara konuş dedim konuştu 20 dakika felan adam takır takır konuşuyordu benimle ama abimle duraksadı abim yüzyüze ticareti bilirim ben sanalı bilmem dedi adam gel o zaman abim beni çarpmıcağı nerden bilim dedi adam neden böyle bişey yapım abim sana para lazım bende para sen yatırımcı arıyorsun bende sana yatırım yapıcam görmeye gelicem istanbulda değilsin izmirde değilsin güvenipte neden geleyim adam bana güvenmiyorsan hiç girme zaten dedi birde adamın 8 de düğünü varmış abimle 20 dakika konuştu benimle 1 saate yakın konuştu yani adam herşeyi o kadar güzel ezberlemişki beni mest etti abim alt etti adamı sonunda abim allah mesut etsin dedi adam direk kapattı tavsiyem yatırımcı arıyoruz vs diyenlere çok iyi bakın araştırın kimse net kazancı olan bişey için adam almaz ortaklığa gider evini arabasını satar kredi çeker kendisi zaten sistemi yapmış kazancak neden bi boğaz fazla olsunki ve istediği parada 4 k