IPADRESI:8880 olarak erişim yok. Devre dışı bırakılmış. Sunucu DigitalOceanda. Dün çok yüksek miktarda saldırılar aldım ve sunucumda kısıtlanmalar meydana getirildi. Örn: ftp erişimi yok, web paneli devre dışı gibi..
Tabii hocam bu şekilde de alabilirim. Yukarıda ki resimde zaten o dizinde ss atmıştım. Aldığım bu yedeği nasıl indirebilirim peki ? komut satırından ftp/sftp adresi tanımlayarak yeni sunucuyu gönderim yapmasını sağlayabilir miyim ?
DigitalOcean firmasında barınıyor sunucu. Droplette Console kısmı var. Bu şekilde erişim sağlayabiliyorum. PuTTY, WinSCP, Filezilla gibi programlar ile bağlantı sağlayamamaktayım. Bu yüzden belirttiğiniz gibi ftp üzerinden yedekleri çekemiyorum.
erişim kısıtlandıysa malesef dışarıya dosya transferi yapamazsınız. DigitalOcean ile görüşmeniz gerekir, Dışarıya bağlantı varsa indirme işlemi vb. yapabiliyorsanız download işlemide yapabilirsiniz önce onu kontrol edin dışarıyla bağlantısı var mı sunucunun