profad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar

Geçenlerde forumdan bir firmadan VDS aldım. Ücretsiz olmasından kaynaklı Plesk kurduk. PleskPanel'de 2 gündür beni oturumdan atıyor, telefondan giriyorum bu şekilde bir sorun yok. Giriş ekranında root şifre ve parola ile giriş sağlıyorum bir yere tıkladığım anda oturumdan atıyorum. Cihazım MacBook; hangi tarayıcı ile denersem deniyim bu şekilde bir yere tıkladığım an domainadi.com:8443 giriş sayfasına atıyor beni. Kafayı yiyeceğim internette hiç bir çözüm yok konu ile alakalı firmada biz deniyoruz bizde böyle bir sorun diyip işin içinden çıkıyor. Alırken Plesk hakkında bilgim olmadığını söyledim bir sorun olduğunda destek olunacağı söylendi fakat bir sorun olduğunda genelde biz deniyoruz bizde öyle değil şeklinde geçiştiriliyor sorun sadece benim bilgisayarımda yaşansada sorun sonuçta sadece onlarda yaşanıyorsa destek verecekler anladığım kadarı ile. Çözümü olan konularda zaten araştırıp çözüyorum ama bununla alakalı çözüm buladım. Nasıl çözebilirim bilen var mı?
Tüm çerezleri sildikten sonra, domain.com:8443 değilde, https://IPadresiniz:8443 üzerinden giriş yapmayı deneyin. Böylelikle logout olmadan oturumunuz devam edecektir.