Eee bana sorduğun soruda cevabını sen vermişsin zaten
Autotune ve trap sevmiyorum ben, allame ile saian'ın feati var kitsch söylüyorlar bu tarz parçaları seviyorum. Bu arada Ati dediğin kişiyi ilk defa bu yıl duydum, rota'nında en fazla 6-7 yılı vardır

diğerleri sağlamdır, bayağı iyidir. Şimdi cımbız ile seçiyoruz, ben %80'i çöp olarak görüyorum.
Ati'yi ilk defa duymuşsunuz evet piyasada çok eski değil. Üstelik TRAP yapıyor ve çok da sağlam yapıyor. yani TRAP'in hakkını veren sayılı kişilerden günümüz de hocam. Son çıkan SUSAMAM adlı proje bile Türkçe Rap'ın ne kadar geliştiğini gösteriyor çok kaliteli. Flowlar, Ryhme'lar, artık işi aşmışlar yani eskiye göre. Ama size hak veriyorum ben anlıyorum demek istediğinizi, son 4-5 yıldır autotunecular trapçiler çok bozdu kaliteyi. Ama fark ettiyseniz son 3-4 aydır bitmeye başladı bu sevmediğimiz tipler ve işler. Gerçek rap'ın farkına varmaya başladı insanlar.
Bu işi şuan da gerçek yapan kişiler oldukça Türkçe Rap her zaman gelişecektir ve gelişti. Bu arada Defkhan Türkçe Rap'te farklı bir boyut gerçekten. Ülke standartlarının çok üstünde flowları var.