globaltr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçeriğini niye söylüyorsunuz? Sarın ve verin.
İçinde ne var? Hediyelik eşya. Kum saati. Bitti gitti
sıvımı var dediler evet dedim sallıyor kadında ambalajı açıp bakmaya çalışıyor
digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğrusunu yapıyorlar. Sana gönderen firmadır. Ve bir sürü kargo çıkışı yaptığı için kendi şubesi müşterisine iltimas yapıyor olabilir. Ama sana iltimas yapmalarını bekleme. Geçen de bir kargo gönderdim müşterime zeytinyağlı olarak ulaşmış. Kutunun içine ürünün içine her yerine zeytinyağı akmış. Kargoda zeytinyağının ne işi var? Aynısı senin için de geçerli, kırılabilecek bir malzeme ise kırılır çatlar ve sadece senin malın değil elalemin kargosu da zarar görür. Adamlar almayız dememişler düzgün korunaklı paketleyin demişler. Biraz zahmet et değerli kardeşim senin ürününün de başkalarının ürünlerinin de korunmasını sağla. Kargolar çok özenli taşınmıyor üst üste gidiyor. Bir kargo sıvı sızdırırsa altındaki tüm kargolar hasar alıyor.

Maalesef haklı olduğumuz konularda hakkımızı aramıyoruz. Ama haksız olduğumuz konularda şikayet ediyor ve tepki gösteriyoruz.
çok özenli yaptım zaten aldığım şey hiç açılmamıştı ağzı kilitli ve yapışkanı dahi duruyordu kapağında ki plastik kapla getir patlarsa ona dökülsün dediler direk.