emreeyunus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar elimde daha önce sporcu sitesinden aldığım l-carnitin vardı sporcu içeceği sert plastik şişe hiç açmadım bugün bir arkadaşıma kargolayacaktım yurt içine gittim plastik kaba koyun getirin bunlar patlıyor dedi aras kargoda aynı şekilde dedi bana bu kargo bu şekilde geldi diyorum onlar risk almış biz risk alamayız diyorlar çok sert bi plastik ile geldi zaten plastik kaba koyun diyorlar. Nasıl saçma iş bu anlamadım. Bana bu şekilde gelen kargoyu aynı şekilde gönderemiyorum.
Doğrusunu yapıyorlar. Sana gönderen firmadır. Ve bir sürü kargo çıkışı yaptığı için kendi şubesi müşterisine iltimas yapıyor olabilir. Ama sana iltimas yapmalarını bekleme. Geçen de bir kargo gönderdim müşterime zeytinyağlı olarak ulaşmış. Kutunun içine ürünün içine her yerine zeytinyağı akmış. Kargoda zeytinyağının ne işi var? Aynısı senin için de geçerli, kırılabilecek bir malzeme ise kırılır çatlar ve sadece senin malın değil elalemin kargosu da zarar görür. Adamlar almayız dememişler düzgün korunaklı paketleyin demişler. Biraz zahmet et değerli kardeşim senin ürününün de başkalarının ürünlerinin de korunmasını sağla. Kargolar çok özenli taşınmıyor üst üste gidiyor. Bir kargo sıvı sızdırırsa altındaki tüm kargolar hasar alıyor.

Maalesef haklı olduğumuz konularda hakkımızı aramıyoruz. Ama haksız olduğumuz konularda şikayet ediyor ve tepki gösteriyoruz.