Askerlikle dershaneyi okulu karıştırmayın.
Sivildeki en depresif ve sıkıcı ortam askerlikteki en güzel ve eğlenceli ortamdan iyidir.
Askerliği cennette yapsanız askerlik askerliktir.
Çünkü askerlik eğitiminin temeli insanlara fiziksel ve ruhsal baskı altındayken emir komuta sistemini takip etmeyi öğretmektir.
Askerlikte az uyuturlar, az yedirirler, çok çalıştırırlar, çok mesuliyet verirler, fazlaca psikolojik baskı kurarlar ve sana stres altında emre itaat etmeyi öğretirler.
Elinden sivildeki tüm konforunu alırlar.
Seni sen yapan farklılıklarını kaldırıp sıradanlaştırır tek tipleştirirler.
Yani askerlik kendi başına bir depresyon kaynağıdır psikolojik olarak ağır bir dönemdir.
Özellikle moral olarak ve fiziksel olarak dinç ve gözünüzün arkada kalmadığı bir dönemde askere gidin.
Şimdi eski sevgili ile ayrılıp askere gitmek yaraya tuz basmak gibi olur.
Gittiğin yerde hiç kız olmayacak ve eski sevgilini bırak unutmayı sürekli onu düşünüp daha da aşık olarak dönülür.
Öyle eski sevgilisi için, ya da ayrılan sevgilisi için firar eden bir sürü adam gördüm.
Çünkü bedenin askerdeyken kafan dışarıda kalıyor ve dışarıya etki edemiyorsun.
Konu sahibi arkadaş acele etme bence...
Abi senin 20 sene önce yaptığın askerlik ila şuanki askerlik bir değildir.
@JimmyBey; Şuan askerde olan dostum. Kendisini Ankarada Ziyaret'e gittim. Paşalar gibi askerlik yapıyor. Android telefonu bile içeri sokmuş. Günde 2 saat nöbet tutup çevre temizliği yapıp daha sonra serbest takılıyorlar. Bence askerliği hemen yapıp bitirmesi gerektiğini düşünüyorum. böylelikle bazı şeyleri unutmaya çalışır. Sağlıcakla kalın