adanali_01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan kendiniz biraz da atıyorsunuz sanırım? Yönlendirme falan ? Ben konuda öyle bir şey belirtmedim, doğru şifreler manuel olarak kontrol edilecek, çok farklı bir şey planlıyorum çünkü. Şikayet konusu açadabilirsiniz yazışmalarım, detaylar duruyor.
Ben mantığımla bir takım düşüncelerimi yazıyorum. Ancak bu sistemin ************** sitesi haricinde pek de kullanılamayacağını ve akıl kârı olamayacağını düşünmekteyim.

Bildigim kadarıyla siteler otomatik şifre onaylar. Siz nedense paneli şifre düşmesini ve manüel onaylamak istiyorsunuz. İstediğiniz yazılımı talep etmek hakkınız. Ancak benim de düşüncelerim ve tereddütlerim var. Sizin bu sistemi kötü bir amaç için kullanmayacağınızı nasıl garanti edebilirim? Bana kullanım amacınızı söyler misiniz? Ya da isteyen kişinin kullanım amacını?

"...çok farklı bir şey planlıyorum çünkü." Ne planlıyorsanız bana söyleyin. Eğer gerçekliğine inanırsam ve kimseye zararının dokunmayacağını anlarsam zaten istediğiniz yazılımı geliştirebilirim. Ama içgüdüsel olarak bu tip yazılımın sadece ************** sitelerine daha da uygun olduğunu düşünüyorum.