Aklıma sahte banka giriş siteleri geliyor. Bu istediğiniz bu tip sitelere benziyor.
"Ziyaretçi siteye girer, kullanıcı adı ve şifre ve tekrar şifre girer, giriş butonuna bastığı anda benim admin panelime ajax ile anlık veri düşer."
Kendimce söyle anladım.
"Bankasına ait giriş bilgisini ve internet bankacılığı şifresini girer, sms ile gelen kodu tekrar girer ve sizin yönetici panelinizde anında veri (bankacılık bilgileri ve sms şifresi) gelir."
Amacınız tam olarak nedir? Bu tip bir yazılımı geliştirebilirim. Ancak sadece anladığım şekilde kullanılmayacağından emin olursam geçerlidir.
Kırk yılın başı bir konu açalım dedik nerelere geldi konu. Doğru söylüyorsunuz, sahte banka siteleri evet

d bankaya girerken email ve şifre istiyor ya.
resimag.com/p1/b9e57590e36.png 2 gün önceki facebook üzerinden başkasına yazdığım mesaj, dediğiniz şey ile alakası yok. İyi forumlar ^^