Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Allah razı olsun hepiniz'den.Bu foruma üye olduğum için çok şanslıyım.Açıktan okumak istemiyorum açıkcası.Çünkü o üniversite tadını yaşamak istiyorum.Kız arkadaşım ile evlilik hayalleri kurduğum için askerden hemen sonra iş kuracaktım.Fakat böyle bir sorun yaşadığım için inanın hayatım'da çok şey değişecek.Az çok bir şeyler biliyorum.Online eğitimler ile birlikte eğitimime tabii ki katkı sağlayacağım.Örgün olarak 2 yıllık hedefim.Ancak o 2 yıl okuldan iyi bir verim alırsam inanın hemen dgs girip geçiş yapabilirim.Ben bu sene girecektim sınava fakat askerdeydim.Düşecek mi düştümü derken sınav merkezimi seçemedim.Ancak kayıp olarak görmüyorum tabii ki bunu.Okurken kesinlikle çalışmayı planlıyorum.Aileme hiç bir masraf açmayacağım.Zaten ablam orada ev tuttuğumuz için yanında kalıcam.İnternetten de olsa çalışmayı planlıyorum.Hepinize çok teşekkür ederim.Kesinlikle okumaya karar verdim.Biri için eğitimimi noktalamıştım fakat şimdi o noktayı kaldırmaya karar verdim.Amacım okul okumak değil bilgilerime bilgi atmak.ve tabii ki diploma almak.Ancak asıl hedefim ne kadar yükselebilirsem o kadar yükselmek istiyorum.Tek amacım bu.Gerçekten insanda hırs olması gerekiyormuş.Şuanda bu hırsı damarlarımda bile hissedebiliyorum.