sametdemir38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle geçmiş olsun. En iyisini yaptıgınızı düşünüyorum. Bende de tekleme 1-2 çıkabiliyor. Özellikle şekeri çok düşürdüm. Şimdi fena degil . 1 sene kadar bekleyecegim. Tam olarak hayatımdan çıkmazsa bende tedaviye başlayacagım. 12 Ay tedavi gören arkadaşım iltihaplı sivilcelerden kurtuldugu yetmezmiş gibi tüm lekelerinden kurtuldu. Yüzü o kadar parlak ve canlı ki eski halini bilenler şaşkınlık ile bakıyor. Esmer olan cilt tonununda açıldıgını fark ettim. Blog sitenizi düzenli olarak kontrol edecegim. Tedavi ilerlemenizi bizzat sizden dinleyecegim. İyi forumlar
Çok teşekkürler.Aynen tam geçmez ise başlayın.Tek tük sivilce için değmez. Kullanan arkadaşlarımı görünce insanın günde 4-5 tane yutası geliyor
Cavolin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gecmis olsun hocam dudaklarinizdan kremi eksik etmeyin doktor genelde hametan yaziyor ama nivea softu tavsiye ederim hametan asiri yagli .Araliksiz devam edin bende ise yaramadi insallah sizde etkisi olur
Teşekkürler. Aynen banada hametan yazdı ama sürünce sertleştiriyor ve tadı kötü Blistex mükemmel bu iş için.
Maximusfel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben 2 kere kullandım. 4 ay kullandım. 1 sene sonra yine çıktı sonra yine 4 ay daha kullandım. 3 ay önce tedavim bitti. şuan tek tük çıkıyor.
Tedavi süresi min : 6 Ay.
Keşke bırakmasaydınız.Geçmiş olsun yinede.