Olay sadece ama sadece o abartılı Mühendis sıfatında. Bir mühendise asgari ücret diyorsunuz da arkadaşlar kim mühendis değil?
Etrafımda herkes mühendis. Bende mühendisim. Endüstri mühendisiyim. Bir kere diplomamla iş aramadım. Bir cv'im yok. Diplomam nerde bilmiyorum bile.
Bana mühendisim diye gelme, ne biliyorsun? Neler yapabilirsin? Eğitim sistemimizdeki bu içi boşluk ve çürümüşlük tek olay.
Adamın isminin altında yazan mühensliklere bakar mısınız? Biri de dememiş birader sen bu kadar şeyin mühendisi nasıl oldun
en komiği de 4 tane üniversite bitirdim ama hala işsizim diyen sınıfın hala nerede yanlış yaptığını bilmemesi. sanıyor ki, 4 tane üniversite bitirince, 2 veya 3 tane üni. bitirenden daha önce iş bulacak. bu kafayla 10 tane de diploman olsa ne olur.