Anlattıklarınız doğru ise eğer tebrik ediyorum sizi, bu tip arkadaşları toplar, tüfekler, tanklar yıkamıyor işte, bravo diyorum. Normal olarak büyüyenler biraz nazlı oluyorlar, zoru görünce sıkıntı yaşıyorlar mesela ama bunları yaşamış biri tekrardan tümünü kaybetse de yeniden toparlayabiliyor. Hayat çok zor diye gezip babasından sigara parası alan 30 yaşında epey arkadaşım var, şaka gibi.
Öyleler yapcak bir şey yok benim yaşıtım bir çok arkadaşım üni den yeni mezun oluyor iş bakıyor çünkü neden ? rahat kafa rahat adamın derdi tasası yok özel ünvde de yata yataparasını verip okuyor sonra diyor x mesleğim var y mesleğim var giriyorlar bir yere 1 hafta sonra işten atılıyor yapacak bir şey yok sen adama bir şeyler kazandırmazsan otomatik olarak senin işine son verecektir zaten adam da bu konuda haklı o yüzden sızlanmanın manası yok.
Bizim milletin en büyük sorunu her şey hemen olsun istiyorlar yok o paraya calışmam bunu yapmam ee kardeşim açsın ? cebinde otobüs paran yok ? giderim ucuza çalışır bir süre sonra büyür istediğim yüksek maaşı alırım benim için her zaman bu böyle olmuştur dediğim gibi yıllar önce 10 20 liraya wordpress bot yazıyorum diye benle dalga geçen bir çok kişiye bakıyorum yerinde sayıp durmuşlar... benim için her zaman 1 > 0 bu değişmez.