Ellerinize sağlık dostlar
*seo uyumlu açıklama yapıyorum
*görsel olarak zengin yapmaya çalışıyorum
*video da ekleyeceğim.
** bol yorumlu satış yaptığım ilanı düzenleyip kar marjı yüksek olan ürünle değişeceğim.
Gelelim kargo konusuna. Fiyatlar çok uygun kurtarmıyor. Şimdi diceksiniz ki çok uygun satmaya mecbur değilsin. HAKLISINIZ
Piyasayı da kırmak da istemiyorum. Ama N11 mecbur bırakıyor
ücretsiz kargo her zaman müşteriye cazip gelir. Ama gel gelelim ücretsiz kargo dahil en uygun fiyatı vermek çok zordur özel bir toptancınız yoksa. Pazar yerlerinde en iyi satış en iyi fiyatı ücretsiz kargo ile yollamaktır.En uygun fiyatlı ürünü ücretsiz kargo ile reklam vererek bile satsanız çok rahat reklamı ve karınızı çıkartır.
ücretsiz kargolara insanlar sıcak bakıyor bence. sizde durum nasıl problem oluyor mu kargo alıcı ödemeli yaptığınızda.
Müşteri olarak söylüyorum, alışverişlerimin %95i ücretsiz kargoludur. Kargoyu fiyata ekleyin, orada ücretsiz kargo yazsın.
Arkadaşın dediğine katılıyorum. Ürün açıklamasının Seo uyumlu olmasına özen gösterin.
Ürün alış maliyeti + KDV + N11 Komisyon + Komisyon KDV + Kâr + Kargo = Satış Fiyatı
SEO uyumlu başlık, açıklama, görseller.
Yorumu fazla ve favoriye eklenmiş ürünlere listeleme reklamlı.
Kampanya kurgusu
Kısaca bu kadar
Yorumlar hocam, her müşteriyi tek tek arayıp yorum almalısınız. Aynı ürünü yüksek fiyata yorumlardan dolayı satabilirsiniz
Çok yoğun bir kategorisi ise ücretsiz kargo değil ücretli kargo dikkat çeker çünkü fiyatı ucuza gelir ama satın alırken yukarıda arkadaşlarında belirttiği gibi çok çok büyük bir oranda ücretsiz kargo şiparişleri satılıyor. Ücretli kargoda sizin ürününüz öne çıkar fakat üyenin alım oranı düşer.
bu son zamanlarda çok etkili olmaya başladı bir kağıda güzel bir not yazılıp müşterinin kargosu ile birlikte gönderilebilir son 1-2 yıl içinde n11, gittigidiyor gibi sitelerden aldığım çoğu üründe bu şekil mesajlar gönderiyorlar.
N11 eğitimlerinde insanlara ücretsiz kargonun çok daha cazip geldiğini ve satışlarınızı artırdığını söylüyorlardı

Kargo fiyatınızı dahil edip ücretsiz kargo yapın. Ki, n11in mağaza öder anlaşmalı kargo fiyatları çok uygun. (Kendi anlaşmanız yüksek geliyor ise)
Ek olarak insanlar sadece fiyata ve ücretsiz kargo olup olmadığına bakmıyor. Kurumsallığa da önem veriyorlar. İstiyorsanız en yüksek fiyat sizin olsun. Marka olarak verdiğiniz güven, görselleriniz, seçtiğiniz metinler vs. çok önemli.
Abartmadan diyeyim aylık 3 bin lira ciro çeken adamlar şuan da yıl bitmeden 2 trillion u geçti

yıl bitene kadar da hedefleri 3.5 trillion.
Bu yapılıyorsa bizim De yapmamız lazım.