İyi günler öncelikle 1 sene önce apu sistem bir bilgisayar aldım kimseyi etkilemek istemiyorum izlediğim videolarda oynanan oyunlar CS:GO tarzındaydı benimde oynadığım 2 tane oyun var CS:GO ve LOL bu ikisini rahatlıkla oynıyabilsem benim için yeterliydi ama aldığımdan beridir ani droplar yaşıyorum LOL'de level atliyim donma oluyor saniyelik hatta saliselik donmalar oluyor takım savaşlarında daha kötü durum tabi CS:GO gelicek olursam giderken sorun yok sprey yaptığımdada sorun yok (bazen çok nadir sprey yaptığımdada oluyor) smoke atıldığında feci bi fps drobu yiyorum bunun bir çözümü varmı izlediğim videolarda benim işlemcimden daha kötü bir işlemci kullanıyorlar ama kaymak gibi kayıyor hem CS:GO hem LOL'de en düşük ayarlarda oynuyorum bilgisayarımda herşey performans ayarlı işlemci sayımı msconfig'den 8'e çıkardım sorun bunlarla çözülmedi

AMD Ryzen™ 5 2400G with Radeon™ RX Vega 11
2x4 GB RAM dual 3000mhz (toplam 8 GB ram)
A320M-HDV Anakart
240GB SSD (ayriyetten HDD yok)
diğer özelliklerini bilmiyorum

Böyle bir özellikte bilgisayarda kendi fikrimce az çok anlarım bilen arkadaşlarımada sormama rağmen drop yememin saçma olduğunu dile getiriyor bios'dan bi ayar mı yapılması gerekiyor acaba en düşük ayarlarda LOL CSGO'yu bile akıcıı oynıyamicaksam tükereyim böyle bilgisayara