Merhaba Borsanin bizzat icinde birisi olarak soyluyorum borsa ile ilgili gercekten ciddi paran olmadigi surece ciddi gelirler elde edemeyecegini en basindan belirteyim ikincisi bu is birilerinin kitaplarindan alma bilgilerle falan olacak is degil kesinlikle economistleri piyasayi cok iyi takip etmelisin gidisatin durumuna gore hareket eden borsalari takip etmelisin ornegin en son cikan gelecek vaad edebilen technology urunu sirketlerin ornegin son technology urunu motor firmasi campagna motors vesaire gibi gelecek vaad edebilen bu ve benzeri gibi bu bir ornektir yatirim tavsiyesi degildir !!!!!!
https://www.campagna-ipo.com/#parentHorizontalTab1 ( eger link paylasimi yasaksa lutfen. Bildirin kaldirilabilir )
yani gelecek vaad edebileceginden emin oldugunda yatirim yapabilirsin ben biraz da garanticiyim tabi sizi bilmem
varsa borsaya acilimlari bunlari yakindan takip etmelisin ve bu is tek basina pc basinda oturup takip etmekle olmaz ornegin bana gunde belkide 150 ayri yerden bildiri haber vesaire geliyor yani borsa ciddi bir is tavsiyem benim gibi ben bu ise girip buyuk riskler alabilecegim diyorsan tavsiye ederim harici kaybetme korkusuyla hareket etmek sadece uykularini bozar burada kimse suna yatirim yap kesin kazanirsin diyemez ama mevcut piyasanin gidisatina gore az cok hem arastirarak hem gundemin gidisati borsada belirleyici unsurlardir uzun vadeli veya kisa vadeli hic onemi yok piyasanin gidisatina bakmalisin ve mutlaka borsanin icinde olan kisilerle diyalogta olmalisin umarim bol kazancli bir yatirimin olur keyifli forumlar .