Ben meslek lisesi mezunuyum. Bilgisayar bölümünü bitirdim. Okulda consol üzerinden programlama yazmayı öğrettiler, ben evde form app yapmayı öğrendim kendi kendime sonra daha da geliştirerek. (Kendi işime yarayacak ufak) Programlar geliştirdim. Denedim, sildim, düzelttim.. Lise 1'den beri grafik tasarım üzerinde çalışıyorum. Lise 2'de sosyal medya hakkında bilgi sahibi olabilmek için araştırmalara başladım. Kitaplar okudum ve hala okumaya devam ediyorum, okuduğum kitaplardan sonra şarkılar yazıp içimi dökmeye başladım. Bunu yaparken youtube seo ve dijital marketlerle aralarındaki bağları öğrendim. Okul bana demedi git sosyal medya ile uğraş, ben uğraştım. Bu biraz heves ve istek işi aslında. Ben bilgisayar bölümü stajımı belediyede yaptım. Normalde bilgisayar tamir etmem gerekirken arşivde dosya düzenleyip, memurlara çay götürüyordum. Şikayetçi miyim? Hayır. Orada hayatı öğrendim, öğrettiler sağolsunlar. İnsanlar direk en yükseğe çıkmak istiyor. Biraz sabırlı olmak lazım. 17 yıl okudum diye bağırıyor fakat adam 17 yıl çalışanı mı alsın, 17 yıl okuyanı mı? İş kitap üstünden geçti artık, icraate dökmek zorundasınız. ODTÜ yaz cv'e, tecrübeye bir şey yazma. Başka cv'de normal bir üni. ama 6 yıl tecrübesi var. O 6 yıl tecrübesi olan adam alınsın ve yüksek maaşla başlasın bir zahmet. Bunları geçmemiz lazım, olmadı mı. Paran mı yetmiyor. Git ek part-time işe gir toparlanana kadar. Hayat kolay değil ki, hangimiz trilyonerin oğlu olarak doğduk ve büyüyoruz?