phpkoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ütopyalarda gerçek olacak cümle mi ? 15 yaşımda sokakta yatıyordum ilk telefonumu 16 yaşımda aldım gecekonduda büyüdüm cebimde20 lira param y oktu 16 yaşımdaydım 18 yaşımda yazılım mühendisliği kazandım 20 yaşında iken yarım milyon o zamanın parası ile 200 bin dolar dan fazla param vardı 21 yaşında evimi aldım 21 yaşımda arabamı aldım evet bmw ye biniyorum şimdi ama ben çok şey feda ettim kitap kalem okumak yerine üniversiteyi bıraktım bilgisayar mühendisliğini bırakıp çalışmaya başladım millet mühendislik kazanmak için hayal kurarken ben kapısından içeri girmedim çabaladım çalıştım şimdi kimse gelip bana şartlarım kötühayatım kötü vs. demesin benim ailem yok benim kimsem yok ben yiyecek ekmeğim yokken evimi arabamı aldım hayatımıdüzene kurdum o yüzden biri bana şöyle böyle diye sızlanınca ben gülüp geçiyorum asıl ütopya diye bir şey yok ne kadar şey feda edersiniz ? olay bu işin özü bu kolay ekmek dünyanın hiç bir yerinde yok evet türkiyede olmasam belki bmw ye değil ferrariye binerdim ama olsun en azından çabaladım. En azından kafamı sokacak bir evim var en azından zeytin peynir alacak param yokken şimdi istediğimi yiye bilecek istediğim lokantada oturacak param var ben çok şey feda ettim arkadaşlarım misket oynarken ben çalıştım kitap okurken onlar ben yine calıştım o yüzden yok mühendisim asgari ücret teklif ettiler falan diye ağlamak yerine mühendisseniz bir şeyler yapın.

Forumda 10 liraya bot yazdığım zamanları hatırlıyorum 10 lira alt tarafı 10 lira ilk defa hesabımda 1000 TL para olduğu zamanı da... ben 10 tl ye bot yazarken bana gülüp geçerlerdi ben günde 3 4 tane bot yazar 30 40 lira para kazanır kendimi geçindirirdim ben böyle günlerden geçtim o yüzden sadece gülüyorum. Siz yüksek fiyatlı iş teklifleri ile bekleyin devam edin eminim mutlu olacaksınız
Hocam 18-20 yaşları arasında hangi işte çalıştınız acaba