Tam olarak konu başlığında dediğim gibi özellikle wordpress'te admin paneli uzantısını değiştiriyorum. Standart wp-admin'ide 404 sayfası çıkartıyorum.
Bunun yerine bir hack simülasyonu gibi birşey istiyorum aslında. Video olabilir gif olabilir resim olabilir veya direk siteden çekebileceğim tam ekran birşey arıyorum işte.
404 sayfası yerine işi bilenlerin bir yandan gülüp bir yandan acaba mı ***? diyeceği bilmeyenlerinde direk bilgisayarı kapatacağı cinsten
Aslında tam olarak aradığım buna benzer
https://geekprank.com/hacker/simulatoru/ buraya girdikten sonra 8 tuşuna basın arkadaşlar oradaki gibi tam ekran kullanabileceğim bir çözümünüz varmı?
Wordpress temanızda 404.php dosyası illaki vardır. Bu dosyanın içindeki, <body> </body> arasında yer alan her şeyi silin. Buraya bir div yerleştirip css ile background-image atayın. width ve height değerlerini 100% yapın, background-size:cover ile tam ekran olmasını sağlayabilirsiniz. Bazı tema dosyaları farklı çağrılmış olabilir. 404.php dosyanızın içinde yer alan kodları PM olarak atabilirseniz, yardımcı olmaya çalışayım.