Öylece kalıyor,
Aynı şekilde bende açık arttırmaya katıldım, arkadaşa ulaştım hesabı vermedi eksi trade attı, çocuk banlandı bizim trade baki kaldı

Haksız trade başlığına yazdım değişiklik olmadı
- trader haksızlık giderilip haksızlığa uğrayan silinmesini isteyene kadar kaldırılmaz. Ticaretiniz olumsuz sonuçlanan kişi forumdan uzaklaştırıldıysa ve bu süresiz bir uzaklaştırılmaysa silinmesi söz konusu olmuyor. Süreli bir uzaklaştırma durumuysa çözüm bulabilirsiniz.
Bence kalacak hocam
ben son 3 ayda isi yapmayan adamlara bile pozitif puan vermek zorunda kaldim.
parasini ödedim, hizmeti alamadim/yarim aldim ve o da bana negatif puan verir diye pozitif puan vermek zorunda kaldim.
neden? bu konularda yöneticilerin yaklasimi degisebiliyor, herkesle/herseyle ugrasamayabiliyorlar.
haksizlar demiyorum, bildigim kadariyla maasli calisan moderatör yok, herkes ugrasabildigi kadar ama sistem böyle aciklar doguruyor.
Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkürler. Ben kimseyi mağdur etmek istemem forumda ilk zamanlarım olduğu için kuralları çok fazla dikkat etmeden foruma o dönem giriş yapmadığım için satış yapan arkadaşı mağdur etmişim ve eksi puan vermiş haklı yere. Hayırlısı olsun, umarım bir çözüm bulabilirim.