ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada bile ekonomiyi savunmaya çalışanlar var ya pes diyorum. Hele ayağını yorganına göre uzat diyenler inşallah bir gün bu amcanın yaşadıklarını yaşayıp da acı bir şekilde tecrübe etmez. Araba falan demiş birisi de bu adam kirada oturuyor desek. Şu an Bağcılar tarafında 1000 liradan aşağıya kira yok. 800 civarına bulacağınız yerler yerin dibinde güneş ışığını görmek için ayağınızın altına sandalye koyacağınız yerler olur. Mutfak ihtiyacı olmayacak mı ya da elektrik kullanmayıp mum ile mi aydınlansınlar. TV zaten büyük lüks ne gerek var bu Dünya'ya zengin olarak gelmemişler zaten izleyip ne yapacaklar. Bunlar gidince elektrik faturasına da gerek kalmaz. Su desen Allah'ın rahmeti yağdıkça dışarı çıkıp eve girerler onu da öyle çözerler. Aslında bu açıdan baktığınızda ciddi ciddi fazla para bile kalır.

Cidden ya olan bitenden haberleri yok dayıya haksız diyenlerin ya da savundukları kitleye tapıyorlar başka açıklaması olamaz. Daha geçen gün elektrik ve suya dünya zam geldi. Ortalama 60 lira gelen elektrik faturam neredeyse birebir kullanım ile 90 liraya çıktı.

Banka ne yapsın diyen arkadaşlara da bu adam kredi çekip de Rus kızları ile eğlenmeye gitmedi ya da Kıbrıs gazinolarında gecesini gündüzüne katmadı ihtiyacına harcadı. Belki faturasını ödedi belki de kış için yiyecek alışverişi yaptı bilemeyiz ama emin olun sizin kafanızda kurduğunuz öyle yaşarsa bu hallere düşer diyebileceğiniz şeyler yapmadı ki banka da emekliye o kadar kredi vermez zaten. Özetle size kimse siyasi görüşünüzü savunmayın demiyor ama savunurken bazı gerçekleri de görmezden gelmeyin yazıktır günahtır ayıptır.
Yazında beni hedef gösteriyorsan etiketle ki bileyim. Yazdığım yorumda insan ayağını yorganına göre uzatmalı diyerek bir ata sözü söyledim. Bunun nesini anlamadın. Ekonomi çok iyi hükümete maşallah demedim. Atasozunden bile gocunur mu oldunuz ? Yarın kredi çekip araba alacağım ve sen ödeyeceksin. Neticede karı kızla yemiyorum. Hadi bakalım.