FPS oyuncusuysanız çevrimiçi oyun arıyorsanız
Apex Legends
Overwatch
Rainbow Six Siege iş görecektir. Biraz sabrederseniz Cod'un yeni oyunu çıkacak bir yandan da ghost recon breakpoint geliyor 2 sini de betadayken oynadım harika oyunlar. Mart ve Nisana kadar idare edin yeter zaten sonrasında Watch dogs legion ve Cyberpunk 2077 akacak herkes
RPG oyuncusuyum diyorsanız
Wow classic'e başlayabilirsiniz lakin günde en az 3 4 saat yer.
Path of exile yine güzel bir oyundur.
Greedfall var yeni çıktı bu da güzel bir oyun ancak benim favorim Divinity serisidir. Hele divinity original sin 2 oyunu başyapıttır. İngilizceniz varsa harika diyebilirim.
Bunlar harici Mmorpgler var bunların da en kralını koreliler ve asya ülkeleri yapıyor. Birçoğu avrupa dahil birçok bölgede oynanamıyor ancak bir adet hesap ve vpn ile oyunlara rahatça girebiliyorsunuz. Lost Ark ve moonlight blade oynuyordum bir ara ancak her ne kadar vpn kullansam da korece ve diğer asya dillerini tam kapasite anlayamamamdan dolayı bıraktım ara ara giriyorum. İngilice patch yükledim geçen daha denemedim. Project TL ve bu da harika bir oyun ancak daha gelmedi.
Bunlar harici tek kişilik birçok oyun var bu konuda tavsiye vermeyeceğim seçin beğenin alın. Ben daha çok rekabetçi oyunları takım oyunlarını sevdiğim için böyle oyunları önerdim. Yoksa yazsam sabaha kadar öneriler verir dururum.