Konuyu tam anlayamadım biraz karışığıma gitti ama anladığım kadarıyla yardımcı olmak isterim.
Kardeşim öncelikle sakin olmanı tavsiye ederim. Her şeyin bir hâl çaresi vardır. Yanılmıyorsam sadece bir dersten kalsan bile sınıfı geçebilirsin. 12. sınıf olduğunda da hocaların derse değilde sınava yönelik çalışman için pek ödev vermeyecek, sınavları çok kolay yapacaklar. Hatta soruları bile verebilirler
Yani zaten şuan yapabileceğin bir şey yok, içini ferah tut güzel bir uyku al. Bu sene olmasa bile seneye sen halledersin.
Bu arada benim de içime seninki gibi sıkıntılar girdiğinde abdest alır vakit namazını kılarım. Bu beni baya rahatlatır, içime huzur gelir. Denemeni tavsiye ederim.
Az kalsın sorunun cevabını unutuyordum. G yazmaları notunu sıfır olarak gösterir ayrıca dediğinde haklısın biraz araştırınca aritmetik ortalama alındığını gördüm.
https://www.memurlar.net/haber/85313...egisiklik.html
Yönetmelikteki şu kısım çok dikkat çekici;
d)Sorumluluk sınavına giren öğrencilerin sınavına girdikleri dersin yılsonu puanı, o dersin yılsonu puanı ile sorumluluk sınavından alınan puanın aritmetik ortalamasıdır."
e) Yaz dönemi kursu sonunda yapılan sınava giren öğrencilerin sınavına girdikleri dersin yılsonu puanı, o dersin yılsonu puanı ile bu sınavdan alınan puanın aritmetik ortalamasıdır."
Ben buradan şunu çıkardım; Sen şimdi bu dönem ve ikinci dönem sınavlara gir. Aldığın dönem sonu notu ile sorumluluk sınavının puanlarının ortalaması ile 50 yi geçtiği an tamamdır demektir.
Ben yine seni yanlış yönlendirmeyeyim en doğrusu müdür yardımcısı bilir. Sen şimdi içini rahat tut, güzel bir uyku al, yarın sağlıklı bilgiyi öğretmenlerinden alırsın. Bana halledilmeyecek bir mesele gibi gelmedi.
İnşallah en kısa zamanda sorun çözülür.