dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
oysa yapılacak şey basit: önce aç bir izle bakalım. merak et sade bir vatandaş olarak. avukatı mısın sen tarikatın tasavvufun ? onların dediği gibi olsa bizim gibi gavuru(!) Yaradan yaratmazdı değil mi ama

kaynak diyanetin.

ayrıca saldırı neresinde tam olarak? saldırdığım noktaı yazarsan özür dilerim. benim ya da videodaki hangi cümleye karşısın? tam olarak alıntılayıp gösterirsen kendimi düzeltirim.
Tasavvufa saçmalık demek bir saldırıdır.
Mevlanaya safsata , saçmalık demek bir saldırıdır.
tasavvufculuğun islamla bir alakasının olmaması kaynağının uzakdoğu olması YALANI bir saldırıdır.

Videoya hiç girmiyorum zaten video tamamen insanların kafasını karıştırmak için bir cahilin hezeyanlarıdır hiç kaale almıyorum bile.

Diyanet gibi bir kurumun bir kafirin araştırmasını türkçe tercüme ederek yayınlaması zaten ne denli bir zevatın arasına düştüğümüzün ıspatıdır.

Allah bu memlekete özüne dönmeyi nasip etsin.

Nerden nerelere geldik 1000 yılın islam savunucusu memleket ne hallere düştü.

Konu benim için kapanmıştır alıntı yapmanıza gerek yok.
Normalde webmaster platformunda tartışılmaması gereken şeyleri sizinle tartıştım o yüzden bu forumda bu ve buna benzer islamı aşağılayıcı veyahut ehli sünnet karşıtı görüşleri paylaşmanız birçok insanı imanından ediyor.
Yorumları okursanız 2 arkadaşın iyiki ateistiz dediğini görürsün.

İnsanların kafalarını karıştırarak bir yere varamayız . İslamı Kuranı Hadisleri zaten forum içinde paylaşıyoruz çoğu zaman , bu gibi tartışma yaratacak konular sizin içinizde kalsın zira öğrenmeniz gereken daha çok şey var.
Bilgi sahibi olmadan Uzakdoğudan gelme felan diye birilerinin agzı ile konuşmayalım.

Selametle.