Harbiden böyle abidik kubidik kanalları ne diye paylaşıyorsunuz anlamıyorum.
Allah'ım Yarabbi.
Kaynak arıyorsanız dünya kadar kitap var.
Allah akıl vermiş fikir vermiş. Başka insanların deyişlerine bakmayın.
1970 basım kitap okuyorum. Sizde insanların sözleri ya da yorumları ile yola çıkmazsaniz manevi anlamda kendinize birşeyler katarsiniZ.
Metafizik, parapsikoloji bunlar a da göz atın.
İnşallah yorumu şahsi olarak algılamasınız.
bu videoda adı geçen kitapların 4 tanesi ismail ağa cematine sahip çoğu tarikat üyesinin evinde bulunuyor. ve onları o sapıklıkları din kitabı diye okuyorlar ya da Kuran-ı Kerim'in yanında tutuyorlar.
izledim tabiki Mevlana kısmına geldik bin yıldır saçmalık *********** felan felan diye hakaretlere başlayınca kapattım çünkü zerre kadar ilmi yok sadece okudugunu yorumlayacak kadar cahil biri Tüm islam alemine sapık diyor.
Cevaba bile deymez ama burdada arkadaşlar izleyipte Allah dostlarına hakaret etmesinler diye yorum yazdım.
sizin bunu paylaşma gayeniz bile tuhaf bakın yukarda arkadaş iyiki ateistim yazmış. Adamı dinden soğutuyorsunuz .
Bilginiz yoksa bir konuda konuşmayın kardeşim.
Adam videoda bile sinirleniyor anlatırken şöyle saçmalık böyle hurafe yok eşşekle ilişkiye girmiş mevlana bilmem ne .
biraz okuyun araştırın yahu biraz edep.
izlememişsin. önyargılı yaklaşıyorsun. eğer gerçek bir müslümanım diyorsan bu videoyu iyi izle ve çevreni aydınlat.
videodaki kişinin ne dediğini değil okuduğu kitapları kaydet sayfanumalarını al çevrendeki camilerdeki kitaplıklarda ya da tarikat mensuplarının evlerinde var mı araştır.