Gunluk 100 hit demek aylik 2-3 tl adsense geliri demektir. Site satislarina bakarsaniz benzer siteler 200 ü zor çıkıyor. Hadi 300 diyelim. Pinli adsense i 200 e satan varken ben 300 de ona saydım. Aylik 50-60 tl gelirli bir kanalın fiyatı en kalabalığı bile 1000 tl yi bulmuyor. Bunu ben uydurmuyorum. Satislar ortada. Forumda inceleyin görün. Bu sabah ayda 60 tl ortalama gelirli sitemi adsenseve host ile birlikte 700 e satabildim. Haftalarca ilanda kaldı da kimse 800 tl vermedi.
Hocam pk yeni açılmış youtube hesapları 1.800 - 2.500 lira arasi gidiyor forumda sürekli takip ediyorum youtube satış kategorisine bakın isterseniz ki bu kanal gelirli yani ayda 60 lira kazancı var, pinli adsense alt limit 250tl aşağısına satmak satıcının insiyatifinde istediği yerde satabilir tabii forumda yasak satmak. 300TL demenize bir şey demedim zaten ama minimum 300 kelimelik 300e yakın makalesi olan 100 hitli siteye 200-300TL paha biçilmemeli dediğiniz gibi ayda 1-5TL belkide 10TL geliri var belkide hiç geliri yok ama hit var sonuçta yine bu hiti kullanmak yada arttırmak alan kişinin elinde forumda hitsiz sitelerin bile temasıdır seosudur çalışmalarını katıp bu dediğiniz fiyatlara satanlar oldu. Fiyat belirlemede iyi değilim ama bu fiyatlara satılmadığını biliyorum, takip ediyorum. Daha sağlıkli hesaplanabilir, üslubum içinde özür diliyorum sizden