Anestezy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladım ilk aldığım kişi o kadar temiz o kadar saf kalpliydi ki hala daha dua ederim kitapçıkları önce ki servis bakımları hepsi elimde yedek anahtarına kadar oğluna düğün için satıyordu hatta çok sıkı olduk düğünlerine gittik vs açıkçası bana çok güven verdi ve arabada ki ataklıkta beni cezbetti, ha tabikide bir bmw wolkswagen gibi virajlara girmiyorum giremeyizde zaten ama benim direksiyona olan hakimiyetim biraz daha dikkatli evet insanız tabikide dört dörtlük değiliz fakat clio 3 de tek yaşadığım - açıklık ama baya açıklık otoban yollarında rüzgar görünce savrulmalar daha da artıyor özellikle yeni yapılan otobanda deneyimim oldu fakat gerçekten yakıt konusunda keyifli bir araç artık bilmiyorum ne olacak ama extralarla yatırım yapıyorum aracı memnun edince o da beni ediyor teşekkürler yorumunuz için
Doğrudur allah kaza bela vermesin. Hemen hemen bütün araçları sürdüm, genellikle kullandığım yollar aşırı rüzgarlı hatta kenarları arabalar uçmasın diye kapatılmış oto yollardır. Reklam gibi olmasın ama bu zamana kadar beni tek sarsmayan o yollarda 2014 Audi A4 model araçtı. Sadece volvo deneyemedim