zbyr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakımları zamanında yapılmışsa, gereksiz zorlamalar yapılmadıysa 400 bin kilometre yapılır.
Benim Hyundai Elantram var, 1.6 GLS; 300 binde.
Bana hiç bir sorunu yok, bende 137 binde iken aldım, geçmişini biliyordum aracın.
3 yılda 160 bin kilometre yaptım ve sadece bakım yaptım.
Yeni araba alamayacağımdan değil, seviyorum bu arabayı.
Geniş ve az yakan nadir arabalardan birisi.
Şimdi olay şu, gönlün ısınmışsa bir kere sorun da çıkartmıyorsa niye satıp ziyan edeceksin ki.
Ben senin yerinde olsam babaya bırakırım.

Ve evet, km arttıkça değer kaybı yaşar.
Zaten dizel arabalara 200k sonrasında iyi bakmıyorlar, şimdi satmaya kalksan çok kırmak isterler fiyatı.
Motor isteme durumu olsa, belirtileri hissedersin; bir sıkıntın yoksa daha gider bu araç.
Sen sadece temiz kullanmaya devam et.
Hem şehir içinde kullanmalık bir araba, sıfır bmw ile şehir içi gezilmez bence.
Alacaksın uzun yol yapacaksın..
Öncelikle yorum için teşekkürler,

asker dönüşü golf 7.5 veya mercedes a180 arasındayım, fakat clio 3 şuan elimde ki tam bir aile aracı basmayı etmeyi de sevmem sadece küçük dokunuşlar yapan biriyim masrafta ediyorum sırf araba gözüksün diye bulunduğum şehirde herkes arabayı seviyor sat bana diye muhabbet yapıyorlar sizce bu extralarımı yapmayı kessem mi araba zaten düzgün ama ben bir kaç görsel şölen ekledim kapı eşiği ledli markalı ışıklar gibi basit şeyler mesela şimdi şimşek etkili far amerikan park modülü gibi şeylerde ekleyeceğim, yani extralarda bir + olur heralde diye düşünüyorum ama araba çok içime siniyor yakıt hiç yok, tekrar yorumunuz için teşekkürler.