Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Internetten öğren bi sürü video var bilgi var diyen arkadaşlara sormak lazım. O zaman Tıp niye var, mühendislik niye var, herşeyi internetten öğrenebilen bir dünya var da ben mi bilmiyorum. Ben de doktor olmak istiyorum youtube'a ya da video eğitimi veren sitelere gireyim 35 - 40 TL ödeyim doktor olayım. Arkadaşlar insanlara bilgi verirken biraz düşünüp öyle verelim. Çok arkadaş tanıdım ben javayı internetten öğrendim diye. değişken döngü operatör fonksiyon metot öğrenince yazılımcı zannediyorlar kendilerini. Acı olanı şu hepsi bu kadar zannediyor. Adama JSF soruyorsun yok. Hibernate soruyorsun yok. Spring Framework yok OOP yok. Sonra iş bulamadık diyor. Bulamazsın tabi çünkü sen emekliyorsun ama koştuğunu zannediyorsun. O yüzden arkadaşlar profesyonelce yazılım öğrenmek istiyorsanız ve bir yazılım şirketinde yazılım uzmanı olarak çalışmak istiyorsanız düzgün bir kurumdan yazılım kursu almak zorundasınız. Ben bu konuda Vektörel Bilişimi duydum. Yanımızda çalışan yazılım uzmanları bu kurumdan eğitimlerini almışlar. Eğitimi alınca herşey bitiyor mu hayır. Mutlaka proje geliştirmeniz gerek. İş başvurusu yapan arkadaşlara soruyoruz bize gösterebileceğiniz projeleriniz var mı diye ama yok. Mutlaka bir masaüstü, bir web projesi geliştirin. Eğer olursa mobil uygulama da yazarsanız daha iyi olur. Bir de iş görüşmelerinde "asgari ücrete çalışırım abi" demeyin çünkü yazılım işi pahalı bir iş ben asgari ücretli bir çalışana güvenemem. Gençler kendinizi geliştirin yazılım dünyasını takip edin. İyi Forumlar herkese