En güzel hizmeti en uyguna sunmak için tekrar bir kampanya yapmak istedim. Onay hizmetleri biraz gecikti o yüzden yine damping yapalım. Pinterest sitelerinizi en uygun fiyata en stabil ayarlarla kurup teslim ediyorum ve 7/24 hizmet veriyorum. Pinterest sub kurulum, +2 keyword + pinterest hesap açma hepsi dahil hizmete.
( mail sizden) Herhangi paketi alan arkadaşlara teamviewer veya Anydesk üzerinden canlı destek veriyorum. Reklam yerleşimlerini de küçük bir miktar ile (+15 TL) sağlıyorum. Hadi başlayalım ☺️

¬5 sub 50 TL

¬10 sub 100 TL

¬15 sub 150 TL

¬20 sub 200 TL

¬25 sub 250 TL

¬30 sub 300 TL

¬35 sub 350 TL

¬40 sub 400 TL

¬45 sub 450 TL

¬50 sub 500 TL

Hediyelere Gelelim ☺️

30 sub ve üzeri palet alan arkadaşlara adsense onay hizmetini ücretsiz veriyorum.
40 sub ve üstü alan arkadaşlara hem ücretsiz onay hizmeti hem de bir adet domain hediye ediyorum.
50 sub alan arkadaşa hem ücretsiz adsense onay hizmeti + hem ücretsiz domain hem de en çok aranan 100 adet keyword ücretsiz hediye edeceğim.

Böyle kampanya görülmedi ☺️☺️

Şartlar:

1. Onay hediye verilecek kişiler ilk 5 kişi için geçerlidir. ( En iyi taktiklerle onay hizmeti verilecektir kesin alınır diye bir şey elimizde yok tabiki ☺️)
2. Domain hediyesi verilecek kişiler ilk 10 kişi için geçerlidir.
3. Fiyat üstünde hiçbir şekilde pazarlık yoktur.
4. Mailler alan kişi tarafından karşılanacaktır.
5. Özel istekler ek ücrete tabiidir. (ek keyword, mail, mail onay VS)
6. 10 sub 1 dün 20 sub 2 gün şekilde teslim ediyorum genel itibariyle ancak gecikme olabilir yoğunluk olduğu için.
7. Aynı kişi çift paket alıp hediyelerden 2 defa yararlanamaz.

Hadi bismillah