Merhaba hocalarım 19 yaşında öğrenci bir kardeşinizim. Yazın bir havuz bakım işinde 30 derece sıcak altında 3 ay çalıştım. Bugün yani Eylül'ün 10'unda havuzu kapattılar sezonu bitirip. Benim günlüğüm 76 TL'ye denk geliyordu ve mantıken Eylül'de almam gereken parayı 760 TL olarak hesapladım, hadi bir gün tatili ve bugünü çıkarayım dedim yine en kötü 600 TL almam lazımken adam bana parayı vermedi. Saçma sapan bahaneler üretiyor yok bir gün yağmur yağmış havuz kapalıymış falan 2 ay önceki olayı gündeme getiriyor ayrıca işe başlama tarihimi de yalan yanlış söylüyor. Sigortalı değildim, çalıştığım yer bir sitenin havuzu bir işletme değil yani harçlığımı çıkarmak için gidiyordum. Onu geçtim koskoca adamın tavrı çok bozdu beni para mara yok s.git diyor, ısrar edince yine seni döverim s.git şuradan falan dedi. 60 tane şezlongu üst üste yığdım çok yoruldum diyor ki şezlong toplamayı iş mi sayıyorsun sen iyice sinirlenip kovdu beni.
Sitenin yöneticisi olduğu için görevliler falan da bir şey diyemiyor adama kaldım öylece çıktım eve geldim çok moralim bozuldu. Site sakinleri de beni çok sevdi seneye gelmemi falan da istedi benlik bir sorun yok çok saygılı ve işini iyi yapan biriyimdir. Yarın siteden biri gidecek konuşmaya adamla, oldu da ben alamadım bu parayı ne yapmamı önerirsiniz? Emeğe saygısı yok çok üzüldüm bilseydim ağustos sonunda çıkardım işten 10 gün tatilim olurdu.

Ekleme : çevresi geniş bir arkadaşımın cimer'e yakın bir arkadaşını bulduk sen cimer'e şikayet et kodu bana ver hallederim dedi parayı alamazsam böyle yapacağım umarım adamlar beni bulup dövmez