Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kredi kartı faize yardımcı olmaktır ve haramdır. harama ne kadar bulaşırsan o kadar batarsın. şimdi bazı kafirler hemen bana yüklenecek. alayınız gelsin. ben faizden çok çektim başkaları çekmesin. şuan kredi kartım yok ne kadar zor durumda kalısam kalıyım bankadan kredi çekmem. çok eskiden çektiğim 50bin tl civarında krediyi de toplu şekilde kapatıp kurtuldum çok şükür. müslüman mısın bilmem ama eğer müslümansan bankalardan uzak durmaya çalış. kredi kartını da iptal ettir. o bir başlangıç olur. iptal ettirdiğin anda mutlaka başka bir kapı açılacaktır. sabırlı ol acele etme. alacaklılar kapıya dayanacak falan diye de kendi kendini sıkıntıya sokma. piyasa kötü herkes bunun farkında. senin durumunu biliyorlarsa kimse gelip senin başına çıkmaz.

Ben kartlar olayına çok sıcak bakmıyordum ama geçen senelerle bu seneyi kıyasladığımda %50 60 düşüş var cirom da öyle olunca karttan al taksitlli al varsa faizi ile ek taksit yaptırarak devam ettirdim.

Şimdi ise kart olmadan yapamıyoruz parayı direk karta yatırıyorumo boşlukla karttan alıyorum malzemeyi.

Son zamanlarda 1 2 ay içinde 2 kartımı da ödeyemiyorum diye konuşup kartları yapılandırma yaptım 2 kartı

Allah varbu borç ticari borcum sağda solda karı kızla kumarla olan bir borç değil ödenir bir şekilde ama şu sıkışıklığımı atlatmam gerek çıkış lazım yol lazım bende bir sorayım bu 5k kredi kartını nasıl değerlendireyim diye. Daha haftaya bir kart daha gelecek oda 9 10k kadar. Gelsin de gelmesine geri ödemesini ayarlamam lazım mecburen. O da mal alıp mal satarak kar ederek ufak ufak ödenir..