Referans olabilirmiyim
Referans varsa harika olur
ben şeyi merak ediyorum aws kullanınca pinterest banlamıyor peki adsense etkileniyor mu?
Ref kabul ediyorsanız olurum. Bakalım farklı neyiniz varmış

8 10 aydır hesabım aktif kullanan biriyim milyonu geçeli çok oldu

server var sadece da farklılık olarak ne yapıyorsunuz
Sadece shadow ban kurtulma yöntemi için ref olabilirim.
Artı olarak ben kendim özgün resim tasarlayıp paylaşmayı düşünüyorum. (Çizim Tableti, PS ve Illustrator kullanarak). Özgün olarak resim/fotoğraf paylaşımı yapınca Shadow ban yeme oluyor mu?
100% ban sebebi kimisi kısa zamanda alır kimisi ödeme gününden önceki akşam kimisi 1 sene sonra şans tamamen.
Abartı rakamlar + şikayet'e bakar hocam. aws meselesi değil bu yönlendirme ile ne yaparsanız yapın bu şekilde adsense için ban sebebidir. Yapanlar vurkaç yaptığı için farketmiyor atı alan üsküdarı geçer hesabı.
Gelir birisi bu şekilde DMCA'ya ve adsenseye şikayet ederse hepten gümler sistemler..
Konu sahibi arkadaşım shadow ban'a yakalanmama için bilindik şeyler ise temiz ip'lerden 1 hesap açma gibi gibi değilse detay için pm alayım bu konu için.
Sadece shadow ban kurtulma yöntemi için ref olabilirim.
Merhaba Herkeze teşekkür ederim referans talepleriniz için malesef referans düşünmüyorum kolay bir şekilde yayılacağı için ama şunu size emin birşekilde söyelyebilirim ki herkezin bildiği yöntem ile pinleme yapıyor max 20 gün dayanıyor hesap ardından shadow ban yiyor ve benim yaptığım bir şekilde pinleme yaptığımda ise 3 ayı geçti hiç birşekilde shadow ban yemedim. ve sorunsuz bir şekilde kullanabiliiyorum satın aldıktan sonra sizde aradaki farkı göreceksiniz zaten