Ek tercihlerde yerleştirme puanından yüksek yerleri tercih edememe kuralı var. İlk 2 okulu tercih edemezsin yani. 188 puanı tercih edebilirsin.
http://prntscr.com/p4bx5r
hocam kodu yazdığım zaman üniversite çıkıyor(tercihi tamamlamadan)
Katılıyorum hocam, böyle bir kural vardı sistem izin vermiyordu. Değişmiş olabilir belki ama yerinizde olsam kesin gözüyle baktığım yerleri seçerdim şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun
teşekkürler dilekleriniz için
Katılıyorum hocam, böyle bir kural vardı sistem izin vermiyordu. Değişmiş olabilir belki ama yerinizde olsam kesin gözüyle baktığım yerleri seçerdim şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun
Ek tercihlerde yerleştirme puanından yüksek yerleri tercih edememe kuralı var. İlk 2 okulu tercih edemezsin yani. 188 puanı tercih edebilirsin.
Tercih klavuzunda şöyle bir açıklama buldum galiba dediğinizden bahsediyor değil mi ?
Tercih etmek istediğiniz bir program ile ilgili olarak belirtilen koşulları tam olarak karşılamıyorsanız veya ilgili yerleştirme puanınız o programın en küçük puanından daha küçük ise o programa tercih listenizde yer vermeyiniz. Bu uyarıları göz önünde tutmadığınız takdirde ilgili tercihleriniz geçersiz sayılır; bu tür tercihlerinizdeki programlardan birinin kesin kayıt listesinde adınız yer almış olsa bile programa kaydınız yapılmaz.